Ziarele de Oradea – 3 iunie 2008

Jurnal bihorean: Bihorul intră în era Bolojan

“Ilie Bolojan s-a dovedit a fi omul providenţial pentru PNL, fostul prefect şi secretar al Guvernului ‘proiectându-i’ pe liberali în prim-planul scenei politice bihorene. Numai în Oradea, de opt ani fief al PD-L, liberalii lui Bolojan au obţinut 31% din voturile valabil exprimate. Pentru PNL se preconizează un succes major şi la Consiliul Judeţean, Radu Ţîrle fiind virtualul câştigător al cursei pentru preşedinţia forului judeţean.”

Crişana: Ilie Bolojan a câştigat fotoliul de primar din primul tur

“Acesta a precizat că primele schimbări care vor fi făcute odată cu preluarea mandatului vor viza atitudinea angajaţilor Primăriei, eliminarea corupţiei, reducerea birocraţiei. În ce priveşte asigurarea salubrităţii în municipiu, Bolojan a anunţat că va sectoriza oraşul pentru a asigura o mai eficientă supraveghere a modului în care este asigurată curăţenia stradală. De asemenea, acesta promite deschdierea oraşului pentru investitori, păstrarea gratuităţilor pentru pensionari, introducerea reţelelor de apă curentă şi canalizare în toate cartierele, precum şi asigurarea de condiţii decente în spitalele din Oradea.”

Realitatea bihoreană: Locomotiva Bolojan

“Alegerile de duminică au marcat şi un alt tip de eveniment: dispariţia de pe eşichierul politic a PRM. Fenomenul este la nivelul naţional şi confirmă previziunile celor care au cântat prohodul pertidului lui Corneliu Vadim Tudor. Cu dispariţia PRM din viaţa publică, se consemnează şi apusul naţionalismului-extremist, al patrioţilor demagogi şi al liderilor de partid care îşi conduc organizaţia după modelul ‘partidul sunt eu’.”

Informaţia de vest: Abecedar pentru primar

“Unul dintre cele mai elaborate programe ale echipei liberale este cel ce vizează Sănătatea. Întocmit de oameni din domeniu cu calităţi manageriale de necontestat, cum ar fi Gheorghe Carp sau Hadrian Borcea, proiectul oferă soluţii practice şi eficiente. Una dintre cele mai importante prevederi este vânzarea cabinetelor medicale către medicii de familie care îşi desfăşoară activitatea în acele locaţii. Programul mai prevede înfiinţarea de centre de primire a urgenţelor la toate spitalele care sunt în administrarea municipalităţii, înfiinţarea unui Centru Oncologic şi a unuia Cardiologic în Oradea, crearea unor structuri de spitalizare de zi, care nu impun internare continuă.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: