Trei versete din Biblie

Dacă am murit împreună cu Hristos, credem că vom şi trăi împreună cu El, întrucît ştim că Hristosul înviat din morţi nu mai moare: moartea nu mai are nici o stăpînire asupra Lui. Fiindcă prin moartea de care a murit, El a murit pentru păcat, odată pentru totdeauna: iar prin viaţa pe care o trăieşte, trăieşte pentru Dumnezeu.

Romani 6:8-10

Hristos a înviat din morţi, pîrga celor adormiţi. Dacă moartea a venit prin om, tot prin om a venit şi învierea morţilor. Şi după cum toţi mor în Adam, tot aşa, toţi vor învia în Hristos.

1 Corinteni 15:20-22

Isus: Tată, a sosit ceasul! Proslăveşte pe Fiul Tău, ca şi Fiul Tău să Te proslăvească pe Tine, după cum I-ai dat putere peste orice făptură, ca să dea viaţa veşnică tuturor acelora, pe care I i-ai dat Tu. Şi viaţa veşnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu.

Ioan 17:1-3

Purtaţi-vă sarcinile unii altora, şi veţi împlini astfel legea lui Hristos. Dacă vreunul crede că este ceva, măcar că nu este nimic, se înşală singur. Fiecare să-şi cerceteze fapta lui, şi atunci va avea cu ce să se laude numai în ce-l priveşte pe el, şi nu cu privire la alţii; căci fiecare îşi va purta sarcina lui însuşi.

Galateni 6:2-5

Omul face multe planuri în inima lui,
dar hotărîrea Domnului, aceea se împlineşte.

Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui;
şi mai mult preţuieşte un sărac decît un mincinos.

Frica de Domnul duce la viaţă,
şi cel ce o are petrece noaptea sătul, fără să fie cercetat de nenorocire.

Proverbe 19: 21-23

Dumnezeu este Acela care lucrează în voi, şi vă dă, după plăcerea Lui, şi voinţa şi înfăptuirea. Faceţi toate lucrurile fără cîrtiri şi fără şovăieli, ca să fiţi fără prihană şi cruaţi, copii ai lui Dumnezeu, fără vină, în mijlocul unui neam ticălos şi stricat, în care străluciţi ca nişte lumini în lume, ţinînd sus Cuvîntul vieţii.

Filipeni 2:13-15

Dacă n-a înviat Hristos, credinţa voastră este zadarnică, voi sînteţi încă în păcatele voastre, şi prin urmare şi cei ce au adormit în Hristos sînt pierduţi. Dacă numai pentru viaţa aceasta ne-am pus nădejdea în Hristos, atunci sîntem cei mai nenorociţi dintre oameni!

1 Corinteni 15:17-19

Dumnezeu nu este părtinitor, ci în orice neam, cine se teme de El şi lucrează neprihănire este primit de El. El a trimis Cuvîntul Său fiilor lui Israel, şi le-a vestit Evanghelia păcii, prin Isus Hristos, care este Domnul tuturor.

Fapte 10:34-36

Un răspuns to “Trei versete din Biblie”

  1. Paraschiva Pop Says:

    multumesc pentru versetele care mau inviorat si-mi dau putere sa merg mai departe

Lasă un comentariu