Supliment 22: Centenar Richard Wurmbrand

rw22

Revista 22, în numărul din această săptămînă, Nr. 15 (996), 7-13 aprilie 2009, conţine Suplimentul: Centenar Richard Wurmbrand (8 pagini).

Romulus Rusan: “Pastorul Richard Wurmbrand este una dintre personalităţile care şi-au pus viaţa la dispoziţia semenilor, asumându-şi riscul de a suferi închisoarea, boala şi, în cele din urmă, exilul. Caracterul puternic l-a ajutat să învingă tragediile prin care a trecut şi să le transforme în tot atâtea victorii.”

Alexandru Zub: “Suferinţa îndurată, sub multiple dictaturi, i-a fost o sursă continuă de tărie, aparenta anihilare socială era în fond o biruinţă a spiritului său ardent. […] Memorialistica recluziunii silnice şi aceea a misionarismului creştin nu s-ar putea lipsi de textele sale fără a se priva de achiziţii importante.

Lucia Hossu Longin: “În 1966, soţii Wurmbrand ajung la Senatul American pentru a spune lumii libere că vorbesc în numele acelor eroi şi martiri ai credinţei care nu mai pot vorbi. […] Presa americană scria: Am fost loviţi de un uragan numit Wurmbrand.

Un răspuns to “Supliment 22: Centenar Richard Wurmbrand”

  1. alincristea Says:

    Reblogged this on Romania Evanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: