Zi mare pentru Rotund (4) – 1 aprilie 2009

M-am rotunjit: 20.000 de mesaje necitite în Inbox Yahoo (în ultimele 11 luni), DUPĂ ce citesc zilnic pe cele personale şi le şterg pe cele care nu îmi inspiră interes (de pe o droaie de liste de discuţii)

Dar rotunjirea de menţionat e cea în jos: am coborît sub 110 kg, ceea ce mai realizasem în 16 octombrie 2008 (apoi a venit iarna, cînd burdihanul trebuie alimentat, nu?).

cantar1aprilie2009

Nici nu am visat eu la aşa moment, acum o săptămînă avînd 113 kg. Dar acum 3 zile, cînd m-am cîntărit din nou (la o farmacie de pe centru, de lîngă librăria Humanitas), surpriză: 111,300!

Şi m-am gîndit să nu prea mănînc două zile, şi am mai mers pe jos, de două ori, din capătul Nufărului pînă în centru (precizare pentru cei care nu cunosc Oradea: cam 9 staţii de tramvai). Iar azi, spre deosebire de alte dăţi, mi-am dat jos la cîntărire pantofii sport, numai să obţin hîrtia, dovada!, că am 109,900.

Cînd colo, mai mare surpriza: 109,150! Ura!

Aşa că după aceea am mîncat o ciorbă de burtă şi fasole cu două felii dintr-un ciolan şi două mere la cuptor zaharisite bine! Păi nu e zi mare pentru Rotund?

Şi mai sînt alte motive:

Cele două bloguri-locomotivă ale mele, Rotundu şi România Evanghelică, au recorduri pe luna martie:

Rotundu, pentru prima oară, are peste 200 de postări într-o lună, iar România Evanghelică, pentru prima dată, are peste 150 de postări într-o lună.

Adică, luîndu-le împreună pe cele două, rezultă, pentru luna martie, o medie de 12 postări pe zi!

Ambele bloguri sînt simultan (ora 23.00), nu pentru prima dată, în Top 100 WordPress (lb.română).

Astăzi, 1 aprilie, se împlinesc 7 ani de cînd am lansat revista electronică confesional@ şi 3 ani de la lansarea site-ului de informaţii şi cultură evanghelică Confesionala.

Mîiine voi afişa (probabil la amiază, dacă nu, seara) numărul 1-3/2009, în cuprinsul căruia se află analiza (de 8 pagini) Anul confesional 2008 şi cîteva articole dedicate lui Richard Wurmbrand, a cărui centenar s-a sărbătorit, începînd din 24 martie, la Ateneul Român din Bucureşti, Colegiul Richard Wurmbrand din Iaşi, Casa de cultură a studenţilor din Cluj.

Azi a apărut, în Adevărul de seară Oradea (Daniela Stoica a avut amabilitatea să marcheze astfel cei 7 ani de cînd editez revista electronică confesional@), un articol despre… Rotundu:

adevarul400

De ce ar trebui să-şi facă cineva blog? Pentru că e fiinţă umană, iar blogul îl ajută să se re-prezinte. E o existenţă semiteatrală pe Internet.

Un răspuns to “Zi mare pentru Rotund (4) – 1 aprilie 2009”

  1. Dan Says:

    in ceea ce priveste blogurile si chestiile conexe… La mai mare!
    cat despre Indicele de Masa Corporala… La mai mic!
    Felicitari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: