Expoziţie de porumbei, iepuri şi găini

expozitie

În cadrul expoziţiei, sîmbătă, de la ora 10:00, va avea loc o lansare de porumbei albi, din curtea şcolii.

www.crisana.ro

Etichete: , ,

2 răspunsuri to “Expoziţie de porumbei, iepuri şi găini”

 1. Laura C. Says:

  Cam penibil. pun pariu ca afisul asta o sa ramana multe luni pe stalpi, pentru ca in Oradea nu se intampla aproape nimic, mai mare rusinea. si sunt trista ca asa e situatia.
  cred ca toata vina o poarta administratia, primarul, conducerea orasului. nu dau 2 lei pe cultura, nu-i intereseaza sa promoveze imaginea orasului. Oradea, cu arhitectura ei sic, oras ff dezvoltat economic, cu oameni civilizati (si stiu ce zic si cu cine ii compar), e un oras cu potential si ar putea fi o bijuterie.

  in Sibiu mereu se intampla ceva. ori e festivalul de film, ori festivalul de jazz (si la toate evenimentele vin artisti din intreaga lume), ori concerte de muzica clasica in aer liber, unde sunt chemati solisti renumiti, ori targuri de carti, ori saptamana astrologiei, ori raliu cum a fost anul trecut si-n Piata Mare erau expuse masinile care au concurat, ori cum a fost acum cateva saptamani – , primul show de free style cu snowmobile din Romania, iar in centrul orasului, unde au amenajat un munte de zapada (inainte pe acest munte se harjoneau copiii, iar alaturi mai e si patinoarul). apoi cenacluri, expozitii de fotografie, sculptura. tot felul. nici nu mai tin minte.

  la teatru- TNRS- se joaca mai multe piese, care au loc la intervale scurte de timp, dar MEREU e bataie pe locuri, mereu sunt oameni care raman fara bilete. si majoritatea sunt studenti. dar cultura e accesibila aici- 5 lei intrarea pt studenti, 10 lei restul. in Oradea se joaca piesele rar, sunt putine la numar si mai scumpe. aici cred ca e greseala. pt ca actorii sunt la fel de buni, piesele alese, poate chiar mai bune.

  la fel si cu bilioteca din Sibiu (Astra)- costul unui ABONAMENT- 0 LEI. trebuie sa aduci doar 3 plicuri timbrate, pt cazul in care nu restitui cartea la timp. in Oradea, acum vreo 2 ani, la Biblioteca judeteana era 10 lei abonamentul, iar la cea a Universitatii, parca si acolo plateam. si sunt multi tineri care nu se apropie de biblioteci din cauza asta!

  ce sa mai. bine ca sibienii is fuduli (si pe buna dreptate), pt ca sunt cativa interesati sa faca ceva si au sprijin din partea primarului (sau a cui o fi din conducerea orasului)

 2. Alin Cristea Says:

  Nu am înţeles de ce ar fi penibil.

  1. Dacă “nu se întîmplă aproape nimic”, de ce TOATĂ vina o poartă administraţia, primarul, conducerea oraşului? De ce nu purtăm noi, ORĂDENII?

  2. De ce să comparăm Oradea cu Sibiul – care a fost capitală culturală europeană?

  3. De ce ar trebui ca abonamentul la o bibliotecă să fie gratuit?

  În ceea ce priveşte expoziţia, a fost ceva interesant, în primul rînd pentru mine, apoi pentru fetiţa mea de 6 ani (care a ţinut în mînă un porumbel, ca şi alţi copii).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: