3 postări în Top 10 (26.03.2008)

26 martie 2008, 18.00

5) “A lua averea” şi “Ganoderma”

Aloe vera!!! Se pare că isteria a trecut, dar i-a luat locul o alta: Gano. Atunci cînd a fost în vogă am poreclit-o “a lua averea”. Acum a venit Ganoderma. Mîine va fi altceva.”

6) Petrică Pleşoianu

“Există pârleazuri ale prudenţei peste care logica preferă să nu sară, dar peste care credinţa trece sprintenă, gata întotdeauna să îmbogăţească viaţa cu o dimensiune nebănuită şi neexperimentată încă. Această realitate am experimentat-o în casa lui Petrică şi Valerica Pleşoianu din Galaţi.”

9) Maria vede TOTUL

“( Din volumul Richard Wurmbrand, Dacă zidurile ar putea vorbi, Maria vede totul )

… Din ziua în care am devenit creştin, eu am avut mereu o atitudine de profund respect faţă de ea. O femeie nu devine evreică dînd naştere unui evreu, ci ea naşte un evreu pentru că este o evreică. Astfel că Maria nu a devenit maica Domnului dînd naştere Domnului Isus ci ea L-a născut pe Cristos din pricină că era, esenţialmente, o purtătoare a lui Dumnezeu. Acest potenţial exista în fiinţa sa înaintea întîlnirii cu arhanghelul Gabriel. Ea a zis: „Toate Neamurile îmi vor zice fericită” (Luca 1:48). Şi să ştiţi că eu am numit-o întotdeauna pe Fecioara Maria preafericită, oricît de straniu ar părea lucrul acesta pentru un protestant.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: