Turul blogurilor (26 noiembrie 2007)

Conferinţa baptiştilor a ţinut capul afişului săptămîna trecută, împreună cu postările lui… Ion Iliescu. Secvenţe de la deschiderea Conferinţei Naţionale a Bisericilor Baptiste Ro. a ajuns rapid în fruntea topului postărilor WordPress. Pe blogul lui, patratosu s-a autocenzurat, aşa că nu ştim prea multe despre Conferinţă.

Înainte de Conferinţă, Pătrăţosu a afişat Scrisoare deschisă către Conferinţa Naţională, semnată de Daniel Mitrofan (autorul cărţii Pigmei şi uriaşi). Un apel patetic şi pripit, cu menţionarea neglijentă a unor nume care a necesitat clarificări urgente. O altă scrisoare a fost afişată acum pe acelaşi blog, dar şi pe altele, semnată de Iosif Ţon, care spune, printre altele: “Vorbind omeneşte, aș putea spune că nu-mi pasă de ceea ce se scrie despre mine pe aceste bloguri.”

Săptămîna trecută a murit Vasile Brânzei. Pe blogul fiului său, Daniel Brânzei, se găsesc menţionate cîteva dintre omagiile care i s-au adus, alţi bloggeri folosind momentul pentru a scrie despre cel pe care Iosif Ţon l-a amintit cu această ocazie a fi fost “pastor la Biserica Baptistă nr. 1 din România”.

Ted Doru Pope a postat, consecvent, despre diferite chestiuni din SUA, cel puţin materialul Rick Warren şi liberalii ar trebui citit cu atenţie. artzar, cu subiecte interesante, la zi, dar şi provocatoare, abordează chestiunea… postevanghelicilor.

adamaica a ajuns la… începutul finalului despre nepoţii ei gemeni, cristianlucaci a ieşit de la dezintoxicare, iar addsalu întreabă: V-aţi dona organele?

Hm… Dacă ar fi vorba de organele… de partid(ă), poate că… da!

Un răspuns to “Turul blogurilor (26 noiembrie 2007)”

  1. addsalu Says:

    Bineeeeeee! Bravo, fratioare, de cand te asteptam! Nici nu ai idee cat de bine ma simt sa iti urez „bun venit!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: